Om du letar efter det bästa erbjudandet måste du ha hört talas om Auto Uncle prischeck, eftersom det är det bästa sättet att jämföra priser på begagnade bilar. Över 6 miljoner begagnade bilar från mer än två tusen webbplatser i Europa utvärderas, jämförs och samlas in, inklusive några av de största begagnade bilhandelswebbplatserna och portalerna.

Transparent prischeck

Auto Uncle-plattformen använder en unik algoritm för att ge dig de bästa alternativen. En transparant översikt erbjuds och blir användbar bildjungeln för att säkerställa att din bilsökning och köpprocess går smidigt. Prisutvärderingen kommer att hitta bilaffären för dig. Få en prisutvärdering av alla begagnade bilar som finns tillgängliga på Auto Uncle. Eftersom varje bil på Auto Uncle får en prisutvärdering kommer du snabbt och enkelt att hitta den ideala bilen som finns på marknaden utan att slösa bort tid och pengar.

Prisutvärderaren på Auto Uncle visas i 5 olika kategorier som inkluderar Dyrt, Lite dyrt, Rättvist pris, Bra pris och Superpris.

Bilar som visas med Rättvist-värdet är de som säljs till det aktuella marknadspriset. Samtidigt som bilar som visas med Superpris- och Bra pris-värde är de där du kan spara pengar. Slutligen är de Dyra och Lite dyra bilarna de som är tillgängliga för över marknadspriset och är för dyra jämfört med marknadsjämförelser.

Mer än 100 parametrar beaktas under prisutvärderingsprocessen för att ge dig jämförelser av varje begagnad bil på marknaden. Det är algoritmen som gör det möjligt och det ger extremt noggranna resultat så att även Skatteverket använder det för marknadsvärdering av importerade bilar.

Se prisutvecklingen för en enskild bil

Det bästa med Auto Uncle är att det även ger dig information om prisutvecklingen för en enskild bil. Detta hjälper dig att förstå marknaden för bilen och få de bästa erbjudandena. Du kan enkelt skapa en personlig sökagent på Auto Uncle och bli informerad om alla de senaste prissänkningar för de bilar du vill ha. Du kan även använda några kraftfulla filter som hästkraft, bränsleförbrukning, år, körsträcka, ålder, notering, pris och mer.