Du har nått ditt fjärde årtionde och modemässigt är du i ett ganska bra läge. Du har sannolikt fått din personliga stil utpräglad, så nu handlar det bara om att göra styling-beslut som säkerställer att du aldrig ser mindre än 100 (procent, inte år gammal). Här, tio tips att komma ihåg varje gång du klär dig.

VISA UPP DITT NYCKELBEN ISTÄLLET FÖR DIN URRINGNING

En djup V-hals var stort under 20-talet, men du är äldre och klokare nu. Istället för att du klämmer på din bästa push-up-bh, markera ditt nyckelben med off-the-shoulder eller boat-neck-silhuetter. Det är super-sofistikerat och sexigt, utan att vara knäppt eller vampigt.

KÖR PÅ HALV-LÄNGDSÄRMAR

Real Talk: Skjortor som visar upp dina smala underarmar är smickrande som in i helvete (oavsett din ålder). Om din topp var gjord med beskurna ärmar, bra. Om du har en skjorta med knappar eller annan långärmad tröja, rulla upp dem.

GE INTE UPP OM KLACKAR

Det kan vara mäktigt frestande att överge stilettos till förmån för en klacklös skogarderob eller ännu sämre … trädgårdskor. Men vet att det finns ett mellanting: Förnuftiga klackar som är lika lätta att gå in som de är snygga. En två- eller tre-tums stil (vi älskar en enkel slingback) är förvånansvärt bekväma och gångbara och ser sammansatta ut, utan att du behöver nya fötter.

VÄLJ MÖRK DENIM

Om du inte är en uber-hip SJP-typ kan ljusa jeans få dig att se daterad eller mullig ut. Här är vad som inte kommer att göra dig besviken: passformade mörk denim. Liksom alla mörka kläder, är indigos superslankande. Plus, eftersom de är närmare svart eller marinblå, är de mer vuxna och lättare att klä upp än mellanblå eller bleka tvättar.

VÄLJ ENFÄRGAT ÖVER MÖNSTRAT

Nej, vi säger inte att du ska kasta alla blommiga plagg i din garderob, men i allmänhet är det enklare att se elegant och passande i en neutral färg. Beige, vit, brun, marinblå och svart är lättare att välja accessoarer till och återanvända på flera sätt.

HITTA EN BRA SKRÄDDARE

Nu när du vet vad som ser bra ut på din form, hitta någon du litar på att ta din garderob till nästa nivå. Att fålla ett par byxor eller blazer med bara en tum skulle kunna göra hela skillnaden.

HITTA STILIGA SÄTT ATT KAMOUFLERA DINA *PROBLEMOMRÅDEN*

Inte kär i din nacke? Helt okej, särskilt eftersom det finns så många smarta sätt att tona ner olika områdena på din kropp som du inte är galen i. En tjock stickad polo eller söt silkesscarf täcker dig medan du fortfarande ser fantastisk ut.

SÄTT EN MODERN SPINN PÅ DINA GAMLA FAVORITER

Kanske du rockade Dr. Martens och flanellskjortorvarje dag på 20-talet … och såg fantastiskt ut. Hjälp, det är dags attförändras med tiden, älskling. Ge inte upp älskade bitar som talar till dinungdom, bara hitta sätt att göra dem ålders- och era-lämpliga. Gillade du dina Dr.Martens? Kombinera dem med trendiga dam jeans och en skräddarsydd blazer föromedelbar sofistikation (men du vet, fortfarande coolt).

INVESTERA I ACCESSOARER

Du är en vuxen kvinna. Du förtjänar en väska som A) du kommer att kunna bära för alltid och B) kommer att garantera minst två komplimanger varje gång du bär den. Du kommer aldrig ångra att köpa en tidlös stil, speciellt en som blir bättre med åldern (åh, hejsan, naturligt slitet läder). Håll dig till neutrala färger, som svart, beige, marinblå eller grå för att undvika att ditt underbara armsmycke ser utdaterat.